Bemutatkozás

Fő tevékenységünk céges csapatépítő programok, valamint egyéb vállalati rendezvények, karácsonyi partik, sportnapok, családi napok komplex szervezése.
Csapatépítő tréningeink során  belső erőforrásaink és eszközparkunk lehetővé teszi kis- és nagy létszámú csapatépítő programok megvalósítását. Csapatépítéseink és rendezvényeink az ország bármely területén megvalósíthatók, és már rendelkezünk néhány közeli külföldi referenciával is a szomszédos országokban.
Az Anthemon csapatépítő programok elsősorban a közösen átélt élmények útján kovácsolják össze a résztvevőket. A jókedv, a kreativitás, a játékosság és a vidámság számunkra egyértelmű jelei a csapatépítések sikerének.
Akár 5 főből álló munkahelyi közösséget is csapatnak tekinthetünk, de 250-300 fős létszámtól sem riadunk vissza! Mindenre kínálunk megoldást.
Igény esetén segítünk a helyszín és szállás keresésben, valamint egyéb kísérő programok szervezésében is.
 
Mit ígérünk ügyfeleinknek?
 
  •     Kipróbált megoldásokat
  •     Egyenes, világos kommunkációt
  •     Rugalmas, kreativ megközelítést
  •     Betartjuk, amit ígérünk
  •     Elérhetők vagyunk, amikor szükség van ránk
  •     Nem számítunk fel rejtett költségeket
 
Anthemon – virágot jelent, és a virágok rendkívüli sokszínűségére, és folyamatosan megújuló természetére utal. Anthemis Nobilis (Kamilla), Anthemis Ruthenica (Pipitér), ezek a réteken szőnyegszerűen elterülő virágok ihlették a név választásunkat.
Ezek a kicsi, de ellenálló és gyakran gyógyító erejű virágok jelennek meg az Anthemon logójában és szimbolizálják csapatunkat, mert kollégáinkkal közösen, valódi csapatként működünk együtt programjaink megvalósításában. Úgy is mondhatjuk, a csapatépítő játékok során mi is közösségként dolgozunk és ez minden alkalommal minket is örömmel tölt el.