Kvízjátékok

RÉSZLETKÉRDÉS
A játék lényege, hogy a megadott részletből kell rájönni a nagy egészre. Akár egy híres kép kis részlete, akár egy híres dal refrénje, akár egy térképrészlet, a lényeg, hogy számos RÉSZLET van, amiből meg kell fejteni az EGÉSZET. Híres bajuszok, híres színészek, híres épületek, slágerszövegek, stb.
 
KOCSMAKVÍZ
Ez a pörgős kvízjáték címéhez méltóan a kocsmák, italmérések, italok világába kalauzolja a résztvevőket. Sör, bor, pálinka, rövid italok, híres koktélok, műveltségi kérdések, képrejtvények, asszociációs játékok.Minden, ami egy klasszikus kocsma kvízbe belefér!
 
RETRO KVÍZ
A résztvevőket  csapatokra osztjuk, akik aztán egymással versengve küzdenek a győzelemért. A kérdéseket projektorral vetítjük ki, és a leggyorsabb csapatnak van lehetősége a válaszadásra. Amennyiben 5 másodpercen belül nem találja el a helyes választ, abban az esetben a többi csapatnak lehetősége van pontrablásra. A jelentkezés a válaszadásra gombnyomással történik. Egy retro kivitelű kvízgép izzósora jelzi, melyik csapat volt a leggyorsabb, vagyis ki adhatja meg a helyes választ.
A témakörök sokfélék: filmek, zene, használati tárgyak, régi reklámok, korábban kapható élelmiszerek, illatszerek, autók stb.
 
ZENE KVÍZ
Ez a pörgős kvízjáték címéhez méltóan a zene világába kalauzolja a résztvevőket Szöveg foszlányok, zene részletek, sztárok gyerekkori képei, és más izgalmas kérdések kerülnek terítékre, amelyeket a csapatoknak meg kell válaszolniuk.
 
  • Ki ismeri fel a videoklipet egyetlen képkockából?
  • Ki tudja folytatni a dal szövegét?
  • Ki ismeri fel az adott slágert néhány taktusból?
 
FILM KVÍZ
Ez a pörgős kvízjáték címéhez méltóan a filmek világába kalauzolja a résztvevőket. Filmrészletek, főszereplők, rendezők, emlékezetes mondatok, mindebben kipróbálhatják magukat a csapatok, és összemérhetik tudásukat.